Zaloguj się Wege Siostry Logo
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Orzechownia Migdał w chrupiącej czekoladzie Gianduia z espresso - Vegan

2 (5).png
  • nowość
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 2 dni
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

Migdały w chrupiącej ciemnej czekoladzie Gianduia z espresso - vegan
 
To najbardziej wytrawna wersja naszych orzechów w czekoladzie, dedykowana osobom kochającym ciemną czekoladę oraz smak prawdziwego espresso. Belgijska ciemna czekolada rozpływająca się w ustach w połączeniu z intensywnym kawowym aromatem to smak dla prawdziwych koneserów. W środku każdej kuleczki znajduje się starannie uprażony i wyselekcjonowany migdał. 

Wszystkie nasze orzechy w czekoladzie są niepowtarzalne i wyjątkowe. Oblewane są czekoladą ręcznie, według starej cukierniczej szkoły a nie w sposób natryskowy i mechaniczny. Nie stosujemy do naszych produktów sztucznych i cukrowych nabłyszczaczy, bo wierzymy w naturalne i zdrowe produkty. Pakujemy je w szklane słoiczki z przepiękną etykietą, papierkiem z ręcznie zrobionym stemplem oraz malutką kokardką, która w minimalistyczny sposób podkreśla ich manufakturowy charakter.
 
Składniki: Czekolada ciemna 60% gianduia (miazga kakaowa, miazga z orzechów laskowych, tłuszcz kakaowy, maltitol, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), migdały 30 %, ciastka 5% (mąka pszenna, cukier, oleje roślinne (palmowy ze zrównoważonych i certyf. upraw, rzepakowy), syrop cukru skarmelizowanego, subst. spulchniająca: wodorowęglan sodu, mąka sojowa, sól, cynamon), kawa mielona 3%, kakao 2%. Produkt może zawierać inne orzechy.

Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy od daty produkcji

 
Masa netto: 150 g
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl